Domino's Bertam, Kepala Batas kini DIBUKA

Sapa yang duduk area Bertam, Kepala Batas, Domino telah pun di buka secara rasmi pada 18 Feb 2017 bersebelahan dengan kedai serbaneka D-LIMA. Tak payah dah nak pegi Seberang Jaya or Sungai Petani. Semakin banyak la fast food untuk orang yang dok kat Bertam ni. In coming ni, akan dibuka lagi 2 fast food. Call, order, bayar, makanan sampai depan pintu rumah...Aku saja la pegi tengok, ramai gak orang datang, maybe sebab masih panas lagi kot Domino Bertam ni..Iya la kan, sebelum ni mana penah ada kat sini.

Domino's bertam kepala batas
Domino's bertam kepala batas - di dalam

Domino's bertam kepala batas - orang tunggu order
domino pizza
domino bread
Aku sertakan sekali GPS koordinat dengan google map:

5°31'01.8"N 100°26'50.1"

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...