Mae Thai Cafe - Bertam

Terletak di Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang. GPS koordinat 5°31'00.4"N 100°27'00.8". Kedai ni kalau pegi untuk makan malam, sentiasa ada orang. Makanan kat sini berkonsepkan ala-ala masakan thai. Banyak menu pilihan kat sini. Aku taktau la apa yang special kat sini. Malam tu aku try nasi paprik dengan nasi goreng USA. 
Nasi goreng USA
telur dadar, paprik ayam, sup ayam, sambal timum
Paprik ayam
Mae Thai Cafe ni juga pernah Jalan-Jalan Cari Makan TV3 datang. 

Jalan-Jalan Cari Makan TV3 - Mae Thai Cafe, Bertam

Rupa kedai ni, kalau korang terserempak boleh la singgah...Senang sangat nak cari. Ni aku letak gambar rupa kedai tu...

Mae Thai Cafe
Dalam kedai mea thai cafe, bawa tu ada JJCM frame
Dalam Kedai Mae Thai 
 Kalau nak guna google map, boleh tengok sini:

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...