Old Town White Coffee Bandar Sunway Seberang Jaya

Pandangan depan Old Town White Coffee

Pandangan dalam Old Town White Coffee
Old Town White Coffee ni merata alam ada. Banyak cawangan berselerak di muka bumi Malaysia ni. So kalau tak boleh datang kat Seberang Jaya ni, pergi je kat mana-mana tempat. Menu semua sama je. Aku saja je nak share aku breakfast kat sini. Aku nak tengok tahap kesamaan menu dalam gambar dengan menu yang aku order...kadang tu indah khabar dari rupa, gambar cantik, bila order sampai tak sama plak cam gambar.



Ok, menu pertama aku nak compare => Kaya & Butter Toast (single) + Soft Boiled Omega Eggs
Kaya & butter toast (single) + soft boiled omega eggs - DALAM MENU

Kaya & butter toast (single) - YANG REAL

soft boiled omega eggs - YANG REAL
Menu kedua => BBQ Chicken Egg Noddles Soup
BBQ Chicken Egg Noddles Soup - DALAM MENU

BBQ Chicken Egg Noddles Soup - YANG REAL
Menu ketiga => Black Pepper Sauce Chicken Wholemeal Bun
 Black Pepper Sauce Chicken Wholemeal Bun - DALAM MENU

 Black Pepper Sauce Chicken Wholemeal Bun - YANG REAL
OK itu saja la menu yang aku boleh share...itu je la pun yang aku mampu beli..takan nak order semua menu kot..hahaha..pokai den nanti..
Camna? korang rasa sama tak presentation real dengan dalam menu? korang nilai la sendiri.. Tapi yang menu no 3 tu aku suka, sedap beb!!


Sebagai rujukan, gps koordinat dan google map:

Gps : 5°23'46.2"N 100°23'55.3"E


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...