Makan donuts roti di Nash Donuts & Bakery, Bandar Perda, Pulau Pinang

Kalau nak makan donut or roti boleh la try di Nash Donuts & Bakery, Bandar Perda Pulau Pinang. Ada perlbagai jenis donut dan roti yang boleh korang pilih. Tempat pun cantik dan selesa nak makan. Yang penting ada ekon..hihihihi...
Nash Donuts & Bakery, Bandar Perda Pulau Pinang
Selain dari aneka donut dan roti yang ada di sini, korang juga boleh makanan masakan goreng-goreng macam nasi goreng dan sebagainya. Makanan barat juga ada disediakan. Pukul 10 pagi hingga 12 tengahari, ada menu khas untuk sarapan (breakfast). Masa ada datang sini aku just order puding roti, piza (tuna kot) dan air aku pilih ice cappuccino dan juga coffee latte.

puding roti, piza (tuna kot)

 ice cappuccino, coffee latte
Begitu la kisah aku di Nash Donuts & Bakery ni. Sesuai untuk korang datang minum petang. Nash Donuts & Bakery ni buka dari 8am hingga 12am. Sebagai panduan untuk korang datang ke sini disertakan gps koordiant Nash Donuts & bakery ni sebagai panduan dan rujukan.
gps koordinat NashDonuts & Bakery : 5°22'02.4"N 100°26'09.1"E

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...