Makan tengahari nasi campur mami world, AEON Big Seberang Jaya

Nasi Campur mami world
Kalau nak makan tengahari nasi campur dekat tempat yang sejuk ada aircond, boleh la datang ke gerai Nasi Campur Mami World di food court (medan selera) AEON Big, Seberang Jaya. Satu-satunya nasi campur melayu di situ. Satu lagi adalah nasi kandar Hussain. Nasi Campur Mami World ni pun sedap jugak la. Yang unik sikit, korang boleh makan guna pinggan besar. Tapi kalau tak suka pinggan besar, boleh je ambil pinggan yang saiz biasa.
pelbagai lauk dan senarai harga Nasi Campur Mami World

sepinggan besar nasi campur 
Golongan wanita syok makan sini, sebab lepas makan boleh terus shopping dalam AEON Big hihihii...food court ni kalau tengok waktu tengahari memang ramai la orang datang makan terutamanya kakitangan kerajaan dan swasta. Waktu lunch la katakan. Tambah-tambah kalau waktu hujan, susah nak parking or nak kena meredah hujan di tempat makan kat luar tu, lebih baik datang food Aeon Big jer, tak kena hujan langsung..
gps AEON Big Seberang Jaya : 5°23'20.2"N 100°24'32.8"E

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...