Sarapan pagi di HIG Hotel Langkawi

HIG Hotel Langkawi

Cafe HIG Hotel Langkawi
Sarapan di HIG Hotel pun cam best gak. Banyak gak makanan yang sedap-sedap. Alang-alang dah bermalam di hotel ni, ambil terus sekali breakfast pakej... Senang tak payah nak cari kedai lain...Pas sarapan boleh terus ke komplek HIG kat sebelah untuk shopping coklat.
makanan yang berat sikit area ni

roti

omlet

nasi minyak

antara kuih yang ada
Itu saja la nak bagitau kat korang. Gambar-gambar yang aku snap tu hanya sebahagian kecil saja makanan di situ. Ada banyak lagi yang ada dan sedap-sedap belaka. Aku sertakan lokasi HIG hotel Langkawi ni beserta gps koordinat.
gps koordinat : 6°19'32.2"N 99°50'57.0"E atau 6.325597, 99.849155

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...