Santai-santai minum teh di Highland Tea, Cameron Highland

Highland Tea, Cameron Highland

ladang teh sebelah cafe jer
Ladang teh ni korang kan jumpa kalau korang panjat cameron highland ni dari arah Simpang Pulai. Tapi kalau korang naik dari Tapah, korang akan jumpa ladang teh di Tanah Rata dulu. Tapi yang best kat Higland Tea ni, korang boleh explore ladang, boleh naik trak atau pun korang boleh sewa ATV, motor yang 4 roda tu... Aku datang sini pun dah lewa petang, so tak sempat la nak try semua tu...jadi nya aku just minum-minum je la.....
cafe

Beli makanan di sini

makan kek santai-santai

minum-minum teh yang fresh
Kalau korang nak datang sini, kena alert sikit la, sebab Highland Tea ni atas bukit sikit. Kebarangkalian tak perasan jalan masuk korang tak perasan.
gps koordinat : 4°32'43.1"N 101°25'15.5"E atau 4.545311, 101.420959

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...