Pak Din Koay Teow Kerang Pokok Sena, Kepala Batas

Pak Din Koay Teow Kerang Pokok Sena

Pak Din Koay Teow Kerang Pokok Sena
Kalau korang nak makan koay teow kerang yang sempoi dan sedap, korang boleh la datang ke Pak Din Koay Teow Kerang di Pokok Sena, Kepala Batas Pulau Pinang. Buka pukul 5 petang hingga 10.30 malam. Setiap hari kecuali hari Isnin. Isnin cuti. Kalau tak makan udang, boleh oder yang lain. Ada koay teow udang, koay teow ketam, koay teow telur dan lain-lain. Selain Koay teow, ada juga menu nasi goreng. Daripada review yang aku baca dan dengan dari member-member, diorang cakap nasi goreng pun sedap di sini.
Senarai menu Pak Din Koay Teow Kerang Pokok Sena

Senarai menu Pak Din Koay Teow Kerang Pokok Sena

minuman yang aku order
Kalau nak datang ke sini, korang cari je Pokok Sena, Kepala Batas, Pulau Pinang. Bagi yang tak biasa dengan kawasan Pokok Sena ni, aku sediakan untuk korang gps koordinat dan google map sebagai rujukan dan panduan pencarian korang.
gps koordinat : 5°28'57.5"N 100°27'26.4"E atau 5.482638, 100.457341

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...