Singgah makan di RNR Rawang arah utara, lain dari yang lain

food court RNR Rawang arah utara
Kalau kita travel jauh nak ke utara, kalau penat drive tu, boleh la singgah di RNR Rawang. Food court di sini lain macam sikit. gerai-gerai makan di sini banyak yang best-best, yang famous. Tak macam RNR yang lain, semuanya gerai biasa-biasa jer. Di sini ada Mohd Chan (makanancina yang halal), ada Hot Kambing (gerai kambing bakar), ada juga kenny rogers dan banyak lagi lah yang sempoi-sempoi.
gerai Mohd Chan (chinese food)

gerai hot kambing

mee kari Mohd Chan

dimsum Mohd Chan
Semua tu yang ada di food court. Kalau kita round di RNR ni ada banyak lagi makanan fast food yang ada seperti A&W, Dunkin Donut's, Sushi King.
Jadi memang best la kalau nak makan di sini. Fasiliti pun ok. Dijaga rapi oleh pihak plus.
gps koordinat : 3°19'46.5"N 101°33'29.6"E atau 3.329584, 101.558224

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...