Warung roti canai Halim Paya Keladi, Kepala Batas

Warung roti canai Halim di Paya Keladi Kepala Batas
Warung roti canai Halim ni terletak di Paya Keladi, Kepala Batas. Alamat lengkap adalah 1644 Jalan Paya Keladi, 13200 Kepala Batas Pulau Pinang. Roti canai di warung ni style roti canai bulat. Roti telur pun sempoi punya di warung ni. Tiap-tiap pagi memang ramai orang datang beli roti canai. Yang order style whatsapps(tempah) malam sebelum tu pun ada gak.
Warung roti canai Halim Paya Keladi Kepala Batas
Lokasi warung roti canai Halim ni, seperti yang aku dah bagitau di Paya Keladi, tepi jalan jer...korang juga boleh cari guna gps koordinat dan google map seperti di bawah:
gps koordinat : 5°32'17.6"N 100°26'35.9"E atau 5.538213, 100.443295

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...