#SdapbuckHang, Laksa Sedaaap!! di Sungai Petani

restoran laksa sedaap!! Sungai Petani

dalam restoran #Sdapbuckhang

Restoran #Sdapbuckhang Laksa Sedaaap!! ni terletak di Lorong Gamelan 4, Taman Ria Jaya, 08000 Sungai Petani Kedah. 
Restoran ni tak banyak sangat menu, tapi menu yang tak menu ni semuanya sedap-sedap. 
Asalnya nak makan laksa jer, bila tengok menu, ada lagi yang best yang korang kena cuba. Menu diorang selain laksa adalah wantan seaweed, wantan kicap, wantan sup dan laksa wantan.
So aku try laksa sedaaap, wantan kicap dan wantan sup. Semuanya memang terbaik lah. Sesuai dengan nama kedai #Sdapbuckhang.
laksa sedaaap

wantan kicap

wantan sup
Lagi satu menu yang korang kena cuba ada laicikang. Kalau yang giant laicikang (besar), harga dalam RM4.00. Sangat berbaloi.
giant laicikang

senarai menu #Sdapbuckhang
Sangat rekomen untuk korang singgah di sini. Cari di Taman Ria Jaya Sungai Petani. Untuk memudahkan pencarian korang , aku sertakan gps koordinat dan google map sebagai rujukan dan panduan korang.
gps koordinat : 5°39'07.9"N 100°30'58.9"E atau 5.652204, 100.516363

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...