Missen (restoran & kafe), Bertam, Kepala Batas

Missen restoran & kafe, Bertam, Kepala Batas

dalam restoran
Missen restoran & kafe ni terletak di Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang. Di restoran ni, menunya lebih kepada western food. Kepada peminat-peminat western food boleh la datang cuba makan di sini. Ada banyak lagi restoran western food sekitar Bertam ni, Missen ni boleh la korang masukkan dalam list alternatif food hunting korang.
Missen ni kira baru beroperasi hujung tahun 2019. Jadi, ianya masih baru dan mungkin ramai yang tak tahu kewujudan Missen ni.
beef burger set

spaghetti carbonara

garlic bread with mushroom soup

fries

teh tarik

kopi
Gambar-gambar kat atas tu adalah menu makanan yang aku order. Kalau nak tahu menu-menu lain yang ada di Missen restoran & kafe ni, boleh tengok menu-menu seperti dalam gambar-gambar di bawah ni.
menu 1 missen restoran & kafe

menu 2 missen restoran & kafe

menu 3 missen restoran & kafe

menu 4 missen restoran & kafe
Kepada yang ingin mencuba untuk makan di Missen Restoran & Kafe ni, boleh cari di Bertam, Kepala Batas. Boleh juga guna gps koordinat dan google map seperti di bawah.
gps koordinat : 5°30'55.0"N 100°26'55.3"E atau 5.515280, 100.448689

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...