Restoran Bertam Corner, Bertam Perdana 3, Kepala Batas

Restoran Bertam Corner, Bertam Perdana 3

Restoran Bertam Corner, Bertam Perdana 3
Alternatif untuk korang yang berada di Bertam, Kepala Batas. Restoran Bertam Corner ni buka petang hingga malam. Menu makanan adalah masakan ala-thai. Restoran ni menjadi tumpuan masyarakat tempatan yang duduk di area Bertam perdana 2 dan bertama perdana 3. Kebanyakan orang yang balik kerja lewat petang yang tak sempat nak masak. Yang best di Bertam Corner ni, diorang ada services order by call, so customer bila datang je terus boleh collect makanan yang dah di order melalui call tadi. Senang dan cepat. Tak payah tunggu lama-lama.
Untuk yang duduk area-area kawasan sini, boleh call no ni untuk order : 0184741223. Tapi korang jangan order pastu tak datang ambil plak....kesian kat diorang penat masak dan rugi.
Gambar kat bawah ni adalah antara menu-menu yang ada di Bertam Corner.
menu makanan Bertam Corner

menu minuman Bertam Corner
Kepada yang nak datang sini, boleh cari di Bertam Perdana 3, Kepala Batas. Boleh juga guna gps koordinat dan google map seperti di bawah.
gps koordinat : 5°31'41.6"N 100°28'15.2"E atau 5.528214, 100.470898

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...