Restoran masakan ala-thai di Mama Seafood, Melaka

Restoran Mama Seafood, Jalan Tun Mamat, Kampung Morten, Melaka

Restoran Mama Seafood, Jalan Tun Mamat, Kampung Morten, Melaka
Kalau nak makan malam masakan ala thai di tengah-tengah bandar Melaka, korang boleh la cari restoran Mama Seafood yang terletak di Jalan Tun Mamat, Kampung Morten, Melaka. Masakan di sini memang style masakan ala thai la... korang nak makan siakap tiga rasa ke, apa ke boleh la try di sini. Tapi aku makan yang biasa-biasa saja... al maklum la tak cukup bajet..hihihii
nasi goreng ayam

sotong masak halia

sup ayam
itu je yang aku makan.... tapi yang tu pun terbaik sedap.. terutamanya sup ayam tu.. rare la sikit sebab ada taugeh dalam sup... kalau waktu cuti sekolah ke, cuti umum, penuh jugak la orang dalam restoran ni.
Kalau korang nak datang ke restoran Mama Seafood ni, boleh rujuk gps koordinat dan google map seperti di bawah ni.
gps koordinat : 2°12'13.7"N 102°14'57.7"E atau 2.203793, 102.249365

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...