Restoran Debob Coffee - coffee and western food, Bandar Perda Pulau Pinang

Debob Coffee (abaikan jari tu)

dalam restoran Debob Coffee
Kepada pengemar minuman berasakan kopi dan makanan barat (western food), boleh la terjah ke DEBOB COFFEE yang terletak di Bandar Perda, Pulau Pinang. DEBOB COFFEE ni bersebelahan dengan bank rakyat. Di Bandar Perda ni juga ada satu lagi restoran DEBOB berdekatan dengan pejabat tabung haji. DEBOB di  sebelah tabung haji ni berkonsepkan CAFE BUTIK.
Aku saja datang nak minum petang santai-santai di sini. So aku try la cappuccino dengan mocha dan juga mushroom soup with garlic bread.
cappuccino

mocha

mushroom soup with garlic bread
Kalau korang nak makan makanan western yang lain, order saja. Ada banyak menu lain yang ada di DEBOB COFFEE ni. Boleh tengok menu-menu seperti di bawah ni.
muka depan buku menu

DEBOB COFFEE menu

DEBOB COFFEE menu

DEBOB COFFEE menu

DEBOB COFFEE menu
Setakat tu je aku sempat snap..sebenarnya ada lagi menu-menu lain. Boleh datang sendiri tengok apa yang ada.
Kepada yang nak datang ke DEBOB COFFEE ni, aku sediakan untuk korang gps koordinat dan google map sebagai rujukan dan panduan korang.
gps koordinat : 5°22'00.4"N 100°26'10.1"E atau 5.366787, 100.436132

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...